Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:htldqfq7fgwwv874 > The physiology of t...

Brillat-Savarin, Jean Anthelme: Physiologie du goût.

The physiology of taste : or Meditations on transcendental gastronomy / by Jean Anthelme Brillat-Savarin ; translated from the French by M.F.K. Fisher ; with drawings and color lithographs by Wayne Thiebaud.

Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (författare)
Alternativt namn: Brillat-Savarin, Anthelme, 1755-1826
Alternativt namn: Savarin, Jean-Anthelme Brillat-, 1755-1826
Alternativt namn: Brillat-Savarin, Jean Anthèlme, 1755-1826
Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908-1992. (översättare)
Thiebaud, Wayne (illustratör)
Arion Press. (utgivare)
Publicerad: San Francisco : Arion Press, 1994
Engelska 355 p., [9] leaves of plates
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Gastronomi  (sao)
Gastronomy.  (LCSH)
Gastronomy  (LCSH)

Klassifikation

TX637 (LCC)
641.013 (DDC)
Qca (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy