Appert, Nicolas: L'art de conserver pendant plusieurs années toutes les substances animales et végétales.
Den oumbärliga hushållsboken, eller Konsten att i flera år förvara friska och oförändrade alla slags födämnen, både ur djur- och växt-riket [Elektronisk resurs] Granskad och gillad af kejserl. franska manufaktur-konseljen, och på begäran af hans exellens ministern för inrikes ärendena allmänt kungjord. Af Appert ... Öfvers. från fransyskan. Stockholm, tryckt hos Olof Grahn, 1811.
-
- Appert, Nicolas, 1750?-1841 (författare)
-
-
Se även: Appert, Charles
- Publicerad: Stockholm, 1811
- Tillverkad: (Grahn
- Svenska [02] , 118 s.
-
Läs hela texten (Fritt tillgänglig via Kungl. biblioteket)
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Livsmedel (sao)
- Matlagning (sao)
- Konservering -- historia -- Frankrike -- 1800-talet (sao)
- Cooking (LCSH)
- Food (LCSH)
Indexterm och SAB-rubrik
- Pmb Livsmedel och njutningsmedel
Klassifikation
- 330 (DDC)
- 664 (DDC)
- Q (kssb)
- Pmb (kssb/7)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit
-
Kungliga biblioteket (S)Ange som favorit
-
Bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: (Digitaliserat exemplar) (Fritt tillgänglig via Internet)
Utlånad?Öppettider, adress m.m.