Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:fw1mdzj2cg43wft1 > Field guide to herb...

Field guide to herbs & spices : how to identify, select, and use virtually every seasoning at the market / by Aliza Green.

Green, Aliza. (författare)
ISBN 9781594740824
Publicerad: Philadelphia : Quirk Books, ©2006
Engelska vi, 313 pages, 64 unnumbered pages of plates
  • Bok
Innehållsförteckning Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • Herbs -- Angelica -- Anise Hyssop and Hyssop -- Australian Native Herbs -- Basil -- Bay Leaf and California Bay Leaf -- Borage -- Calamint -- Cannabis -- Chervil -- Chives and Chinese Chives -- Cilantro, Culantro, and Vietnamese Coriander -- Curry Leaf -- Dill -- Epazote -- File -- Hibiscus Blossom -- Huacatay -- Indonesian Bay Leaf and Indian Bay Leaf -- Lavender -- Lemon Balm and Bergamot -- Lemon Verbena and Mexican Oregano -- Lemongrass -- Lovage -- Marjoram -- Mexican Native Herbs -- Mint -- Myrtle -- Nasturtium -- Oregano -- Pandanus -- Parsley -- Rose -- Rose Geranium -- Rosemary -- Rue -- Sage -- Savory -- Shiso -- Sorrel -- Tarragon -- Thyme -- Wild Lime Leaf -- Spices -- Ajwain -- Allspice -- Almond and Bitter Almond -- Amchur -- Anardana -- Anise -- Annatto -- Asafetida -- Australian Native Spices -- Barberry -- Capers -- Caraway -- Cardamom -- Celery Seed -- Chile Peppers -- Chinese Wolfberry -- Cinnamon and Cassia -- Citrus Seasonings -- Cloves -- Coriander Seed -- Cumin and Black Cumin -- Elderberry -- Fennel Seed -- Fenugreek -- Galangal -- Garlic -- Ginger -- Grains of Paradise -- Horseradish Root -- Juniper Berry -- Kokam -- Licorice -- Mahlab -- Mastic -- MSG -- Mustard Seed -- Nigella Seed -- Nutmeg and Mace -- Onions and Shallots -- Paprika -- Peppercorns -- Pink Pepper -- Poppy Seed -- Saffron -- Salt -- Sesame Seed -- Star Anise -- Sugar -- Sumac -- Szechuan Pepper -- Tamarind -- Truffles -- Turmeric -- Vanilla Bean -- Wasabi -- Spice Mixtures.
  • "More than 200 different herbs, spices, and spice mixtures ... learn to discern the differences between the varieties of basil, the various colors of sesame seeds, the diverse types of sugar and salt ... Each entry features a basic history of the herb or spice ... it's seasons (if applicable), selection and preparation tips, a recipe featuring the seasoning and some suggested flavor pairings"--Publisher's description. 

Ämnesord

Kryddväxter  (sao)
Cooking (Herbs)  (LCSH)
Cooking (Spices)  (LCSH)
Herbals  (LCSH)

Genre

Cookbooks.  (lcgft)

Klassifikation

TX819.H4 (LCC)
641.657 (DDC)
Qcaad (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Green, Aliza.
Fler titlar om
Kryddväxter
Cooking (Herbs)
Cooking (Spices)
Herbals
Fler titlar i denna genre
Cookbooks.

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy