Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:10034796 > Comparison of senso...

Comparison of sensory perception of food products from trained panels and consumers in various contexts = Sammenlikning av sensorisk oppfattelse av matvarer fra trente paneler og forbrukere i ulike kontekster / Margrethe Hersleth

Hersleth, Margrethe (författare)
ISBN 82-575-0641-9
Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life sciences, 2005
Engelska v, 24 s.
Serie: Dr. scientiarum thesis, 0802-3220 ; 2005:6
Serie: Doctor scientiarum thesis 0802-3220 2005:6
  • BokAvhandling(Diss. Ås (sammanfattning) : Universitetet for miljø og biovitenskap, 2005)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

foods  (agrovoc)
beverages  (agrovoc)
nutrients  (agrovoc)
organoleptic analysis  (agrovoc)
senses  (agrovoc)
human behaviour  (agrovoc)
consumers  (agrovoc)
organoleptic properties  (agrovoc)
norway  (agrovoc)
psychological factors  (agrovoc)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy