Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:10578659 > Whole-crop pea-oat ...

Whole-crop pea-oat silages in dairy production : effects of maturity stage and conservation strategy on fermentation, protein quality, feed intake and milk production / Tomas Rondahl.

Rondahl, Tomas, 1967- (författare)
ISBN 9789185913114
Publicerad: Umeå : Dept. of Agricultural Research for Northern Sweden, Swedish University of Agricultural Sciences, 2007
Engelska 81 s.
Serie: Acta Universitatis agriculturae Sueciae, 1652-6880 ; 2007:112
Läs hela texten (Full text)
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Umeå : Sveriges lantbruksuniv., 2007)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

whole crop silage  (agrovoc)
silage making  (agrovoc)
pisum sativum  (agrovoc)
avena sativa  (agrovoc)
maturity  (agrovoc)
harvesting  (agrovoc)
timing  (agrovoc)
wilting  (agrovoc)
acids  (agrovoc)
feed additives  (agrovoc)
preservation  (agrovoc)
protein quality  (agrovoc)
dairy cows  (agrovoc)
feed intake  (agrovoc)
milk production  (agrovoc)

Genre

Klassifikation

630 (DDC)
Qd (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 8 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy