Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:14199390 > Extrusion-cooking t...

Extrusion-cooking techniques : applications, theory and sustainability / edited by Leszek Moscicki.

Moscicki, Leszek, 1949- (redaktör/utgivare)
ISBN 9783527328888 (alk paper)
Weinheim, Germany : Wiley-VCH Verlag, 2011.
Engelska xiii, 220 p.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Food processing machinery.  (LCSH)
Food  -- Extrusion. (LCSH)
Extrusion process.  (LCSH)
Processed foods.  (LCSH)
Food industry and trade.  (LCSH)
foods  (agrovoc)
feeds  (agrovoc)
extrusion cooking  (agrovoc)
food processing  (agrovoc)
cooking  (agrovoc)

Klassifikation

TP370.5 (LCC)
TP370.5 (NAL)
664.02 (DDC)
664.024 (DDC)
Pmbb (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy