Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:3105710 > Omavalvonta kylmä- ...

Omavalvonta kylmä- ja lämminsavustetun kirjolohen valmistusprosessissa / Kari Yrjölä

Yrjölä, Kari (författare)
Helsinki : Helsingin yliopisto, 1998
Finska 80, [17] lehteä
Serie: EKT-sarja, 0355-1180 ; 1030
  • Bok(Pro gradu -työ Helsingin yliopisto : elintarviketeknologian laitos, 1996)
Innehållsförteckning Ämnesord
Stäng  
  • Abstract : HACCP in cold- and warm smoked rainbow trout production. 

Ämnesord

elintarvikehygienia  -- omavalvonta
kirjolohi  -- tuotteet
kalavalmisteet  -- elintarvikehygienia
elintarvikehygienia  -- kala
elintarvikevalvonta  -- kalavalmisteet
kala  -- savustus

Klassifikation

614 (UDK)
663/664 (UDK)
614 (UDK)
663/664 (UDK)
Inställningar Hjälp

Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS

Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Yrjölä, Kari
Fler titlar om
elintarvikehygienia
elintarvikehygienia
och omavalvonta
kirjolohi
kirjolohi
och tuotteet
kalavalmisteet
kalavalmisteet
och elintarvikehygienia
elintarvikehygienia
elintarvikehygienia
och kala
elintarvikevalvonta
elintarvikevalvonta
och kalavalmisteet
kala
kala
och savustus
Serie
EKT-sarja
Fler delar

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy