Factors influencing efficiency of lactobacilli starter cultures and survival of pathogens in dry fermented sausages = Effektivitet av startkulturer av Lactobacillus og overlevelse av patogene bakterier i spekepølser / Beate Furuto Hagen
-
Hagen, Beate Furuto (författare)
- ISBN 82-575-0401-7
- Ås : Department of Food Science, Agricultural Univ. of Norway, 1999
- Engelska 52 s.
-
Serie: Doctor scientiarum theses / Norges landbrukshøyskole, 0802-3220 ; 1999:26
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- lactobacillus (agrovoc)
- fermented products (agrovoc)
- sausages (agrovoc)
- lactic fermentation (agrovoc)
- starter cultures (agrovoc)
- pathogens (agrovoc)
- escherichia coli (agrovoc)
- listeria monocytogenes (agrovoc)
- salmonella (agrovoc)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit
-
Sveriges lantbruksuniversitets bibliotek, SLU-biblioteket i Uppsala (Ju)Ange som favorit
-
Titeln i bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: per: Norges, 1999:26
-
Placering: (Uppställd på: Norges landbrukshøgskole)
Öppettider, adress m.m.