Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:7305049 > Factors influencing...

Factors influencing efficiency of lactobacilli starter cultures and survival of pathogens in dry fermented sausages = Effektivitet av startkulturer av Lactobacillus og overlevelse av patogene bakterier i spekepølser / Beate Furuto Hagen

Hagen, Beate Furuto (författare)
ISBN 82-575-0401-7
Ås : Department of Food Science, Agricultural Univ. of Norway, 1999
Engelska 52 s.
Serie: Doctor scientiarum theses / Norges landbrukshøyskole, 0802-3220 ; 1999:26
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Ås : Norges landbrukshøgskole, 1999)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

lactobacillus  (agrovoc)
fermented products  (agrovoc)
sausages  (agrovoc)
lactic fermentation  (agrovoc)
starter cultures  (agrovoc)
pathogens  (agrovoc)
escherichia coli  (agrovoc)
listeria monocytogenes  (agrovoc)
salmonella  (agrovoc)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy