The occurrence and diversity of yeasts in Zimbabwean traditional fermented milk and their potential use as starter cultures / Tendekayi Henry Gadaga
-
Gadaga, Tendekayi Henry (författare)
- ISBN 82-575-0444-0
- Ås : Department of Food Science, Agricultural Univ. of Norway, 2000
- Engelska 37 s.
-
Serie: Doctor scientiarum thesis / Norges landbrukshøgskole, 0802-3220 ; 2000:30
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- cultured milk (agrovoc)
- fermented foods (agrovoc)
- fermentation (agrovoc)
- starter cultures (agrovoc)
- yeasts (agrovoc)
- lactic acid bacteria (agrovoc)
- organoleptic properties (agrovoc)
- zimbabwe (agrovoc)
Indexterm och SAB-rubrik
- amasi
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit
-
Sveriges lantbruksuniversitets bibliotek, SLU-biblioteket i Uppsala (Ju)Ange som favorit
-
Titeln i bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: per: Norges, 2000:30
-
Placering: (Uppställd på: Norges landbrukshøgskole)
Öppettider, adress m.m.