Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:8355199 > The occurrence and ...

The occurrence and diversity of yeasts in Zimbabwean traditional fermented milk and their potential use as starter cultures / Tendekayi Henry Gadaga

Gadaga, Tendekayi Henry (författare)
ISBN 82-575-0444-0
Ås : Department of Food Science, Agricultural Univ. of Norway, 2000
Engelska 37 s.
Serie: Doctor scientiarum thesis / Norges landbrukshøgskole, 0802-3220 ; 2000:30
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Ås : Norges landbrukshøgskole, 2000)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

cultured milk  (agrovoc)
fermented foods  (agrovoc)
fermentation  (agrovoc)
starter cultures  (agrovoc)
yeasts  (agrovoc)
lactic acid bacteria  (agrovoc)
organoleptic properties  (agrovoc)
zimbabwe  (agrovoc)

Indexterm och SAB-rubrik

amasi
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy