Effects of variation in whey and processing factors on whey protein concentrates : composition and gelation properties / Anne-Grethe Johansen
-
Johansen, Anne-Grethe (författare)
- ISBN 82-575-0485-8
- Ås : Department of Food Science, Agricultural University of Norway, 2002
- Engelska 48 s.
-
Serie: Doctor scientiarum thesis / Norges landbrukshøgskole, 0802-3220 ; 2002:4
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- whey (agrovoc)
- processing (agrovoc)
- whey protein (agrovoc)
- protein concentrates (agrovoc)
- jellification (agrovoc)
- food technology (agrovoc)
- chemical composition (agrovoc)
- protein concentrates (agrovoc)
- proximate composition (agrovoc)
- norway (agrovoc)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit
-
Sveriges lantbruksuniversitets bibliotek, SLU-biblioteket i Uppsala (Ju)Ange som favorit
-
Titeln i bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: per: Norges, 2002:4
-
Placering: (Uppställd på: Norges landbrukshøgskole)
Öppettider, adress m.m.