Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:9165851 > Effects of variatio...

Effects of variation in whey and processing factors on whey protein concentrates : composition and gelation properties / Anne-Grethe Johansen

Johansen, Anne-Grethe (författare)
ISBN 82-575-0485-8
Ås : Department of Food Science, Agricultural University of Norway, 2002
Engelska 48 s.
Serie: Doctor scientiarum thesis / Norges landbrukshøgskole, 0802-3220 ; 2002:4
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Ås : Norges landbrukshøgskole, 2002)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

whey  (agrovoc)
processing  (agrovoc)
whey protein  (agrovoc)
protein concentrates  (agrovoc)
jellification  (agrovoc)
food technology  (agrovoc)
chemical composition  (agrovoc)
protein concentrates  (agrovoc)
proximate composition  (agrovoc)
norway  (agrovoc)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy