Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:9202138 > Aspects of producti...

Aspects of production hygiene in the small-scale food industry in sub-Saharan Africa : with focus on the dairy industry in Zimbabwe = Aspekt vedrørende produksjonshygiene i små-skala næringsmiddelindustri i sub-Sahara Afrika : med fokus på meieriindustrien i Zimbabwe / by Hanne Marit Gran

Gran, Hanne Marit (författare)
ISBN 82-575-0496-3
Ås : Department of Food Science, Agricultural University of Norway, 2002
Engelska 93 s.
Serie: Doctor scientiarum thesis / Norges landbrukshøgskole, 0802-3220 ; 2002:15
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Ås : Norges landbrukshøgskole, 2002)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

food industry  (agrovoc)
dairies  (agrovoc)
small enterprises  (agrovoc)
dairy farms  (agrovoc)
food hygiene  (agrovoc)
food safety  (agrovoc)
cultured milk  (agrovoc)
starter cultures  (agrovoc)
escherichia coli  (agrovoc)
staphylococcus  (agrovoc)
handling  (agrovoc)
transport  (agrovoc)
zimbabwe  (agrovoc)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy