-
Aamodt, Anette(författare)
Effects of wheat gluten and baking process on dough and bread characteristics = Effekt av glutenkvalitet i hvete og bakeprosess på deig- og brødegenskaper /Anette Aamodt
- BokAvhandlingEngelska2004
Förlag, utgivningsår, omfång ...
-
Ås :Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Agricultural University of Norway,2004
-
vi, 42 s. :ill.
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:9677032
-
ISBN:82-575-0604-4
Kompletterande språkuppgifter
-
Språk:engelska
-
Sammanfattning på:norska
Varianttitlar
-
Effekt av glutenkvalitet i hvete og bakeprosess på deig- og brødegenskaper.
Serie
-
Dr. scientiarum thesis / Norges landbrukshøgskole,0802-3220 ;2004:19
Anmärkningar
-
Härtill 5 uppsatser
-
Diss. Ås (sammanfattning) : Norges landbrukshøgskole, 2004
Ämnesord och genrebeteckningar
Seriebiuppslag
-
Doctor scientiarum theses / Norges landbrukshøgskole2004:19
Bibliotekens lokala klassifikation, anmärkningar och ämnesord
-
JuQ02agrissc
-
JuQ04agrissc
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit
-
Sveriges lantbruksuniversitets bibliotek, SLU-biblioteket i Uppsala (Ju)Ange som favorit
-
Titeln i bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: per: Norges, 2004:19
-
Placering: (Uppställd på: Norges landbrukshøgskole)
Öppettider, adress m.m.