Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:v68rkbg9s9zt11j7 > Ellen and Edy :

LIBRIS Formathandbok  (Information om MARC21)
FältnamnIndikatorerMetadata
00008578cam a22020657i 4500
001v68rkbg9s9zt11j7
003SE-LIBR
00520200512154342.0
008200330s1987 enka|||||b||||001 0|eng|d
010 a 87013618
016a 086-358252 Uk
020 a 0863580785q (pbk.)
020 a 9780863580789q (pbk.)
020 a 0863582524
020 a 9780863582523
035 a (OCoLC)ocn833002265
040 a Gb engc GBVCPd OCLCOd OCLCFd OCLCOd OCLCQd OCLCOd OCLCAd OCLCQd OCLCOd OCLe ie rda
041 a eng
042 9 KVIN
043 a e-uk---
050 0a PN2598.T4
0820 0a 792.0280924
084 a Ikz2 kssb/8 (machine generated)
100a Melville, Joy,d 1936-20114 aut
2451 0a Ellen and Edy :b a biography of Ellen Terry and her daughter, Edith Craig ; 1847-1947 /c Joy Melville.
264 1a London :b Pandora,c 1987
264 4c ©1987
300 a xviii, 293 pagesb illustrationsc 21 cm
336 a textb txt2 rdacontent
337 a unmediatedb n2 rdamedia
338 a volumeb nc2 rdacarrier
490a Pandora Press life and times
500 a Includes index
504 a Bibliography: p. 265-277
599 a Imported from: zcat.oclc.org:210/OLUCWorldCat (Do not remove)
6001 0a Craig, Edith,d 1869-1947.
6001 0a Terry, Ellen,c Dame,d 1847-1928.
6001 7a Craig, Edith,d 1869-19472 fast
6001 7a Terry, Ellen,c Dame,d 1847-19282 fast
648 7a 1800-talet2 kao
648 7a 1900-talet2 kao
648 7a 19th century2 kao//eng
648 7a 20th century2 kao//eng
650 7a Kvinnliga skådespelare0 https://id.kb.se/term/sao/Kvinnliga%20sk%C3%A5despelare2 sao
650 7a Teaterdräkter0 https://id.kb.se/term/sao/Teaterdr%C3%A4kter2 sao
650 7a Kostymer0 https://id.kb.se/term/sao/Kostymer2 sao
650 7a Kvinnor0 https://id.kb.se/term/sao/Kvinnor2 sao
650 7a Teaterproduktion0 https://id.kb.se/term/sao/Teaterproduktion2 sao
650 7a Suffragetter0 https://id.kb.se/term/sao/Suffragetter2 sao
650 0a Actressesz Great Britainv Biography.
650 0a Women costume designersz Great Britainv Biography.
650 0a Women theatrical producers and directorsz Great Britainv Biography.
650 7a Actresses2 fast
650 7a Women costume designers2 fast
650 7a Women theatrical producers and directors2 fast
650 7a Mor-dotterförhållande2 kao
650 7a Skådespelare2 kao
650 7a Rösträtt2 kao
650 7a Kvinnorörelsen2 kao
650 7a Lesbianism2 kao
650 7a Mother-daughter relationship2 kao//eng
650 7a Actresses2 kao//eng
650 7a Suffrage2 kao//eng
650 7a Women's movement2 kao//eng
650 7a Lesbianism2 kao//eng
650 0a Costume
650 0a Actresses
650 0a Suffragists
650 0a Costume
650 0a Women
651 7a Storbritannien0 https://id.kb.se/term/sao/Storbritannien2 sao
651 7a Great Britain2 fast
651 7a Storbritannien2 kao
651 7a Great Britain2 kao//eng
653 a Actors
653 a Costume designers
653 a Craig, Edith
653 a Terry Dame, Ellen
653 a Theatrical producers and directors
655 7a Biografier0 https://id.kb.se/term/saogf/Biografier2 saogf
655 7a Biographies.2 fast
655 7a Biografi2 kao
655 7a Biography2 kao//eng
887 a {"@id":"v68rkbg9s9zt11j7","modified":"2020-05-12T15:43:42.508+02:00","checksum":"362361600467"}2 librisxl
950 k6 650w ga Kläderu Kostymer
950 k6 650a Maskeraddräkteru Kostymer
950 k6 650a Teaterdräkteru Kostymer
950 s6 650w ||ea Skådespelerskoru Kvinnliga skådespelare
950 s6 650a Primadonnoru Kvinnliga skådespelare
950 k6 650w ga Skådespelareu Kvinnliga skådespelare
950 k6 650w ga Kvinnor i teaternu Kvinnliga skådespelare
950 k6 650w ha Kvinnliga komikeru Kvinnliga skådespelare
950 k6 650w ha Kvinnliga filmskådespelareu Kvinnliga skådespelare
950 k6 650w ga Feministeru Suffragetter
950 s6 650a Iscensättningsprocessenu Teaterproduktion
950 k6 650a Scenografiu Teaterproduktion
950 k6 650a Teaterrepetitioneru Teaterproduktion
950 k6 650a Teatertekniku Teaterproduktion
950 s6 650a Teaterkläderu Teaterdräkter
950 s6 650a Teaterkostymeru Teaterdräkter
950 k6 650w ga Kläderu Teaterdräkter
950 k6 650a Kostymeringu Teaterdräkter
950 k6 650a Kostymeru Teaterdräkter
950 s6 650w llea Kvinnanu Kvinnor
950 s6 650a Kvinnofrågoru Kvinnor
950 k6 650w ha Muslimska kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor som misshandlaru Kvinnor
950 k6 650w ha Medelklasskvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor i populärkulturenu Kvinnor
950 k6 650w ha Svarta kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Tamilska kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor med funktionsnedsättningu Kvinnor
950 k6 650w ha Afro-amerikanska kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Adelskvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Överklasskvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Lärda kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Mayakvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor från amerikanska urfolku Kvinnor
950 k6 650w ha Svenska kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor och slaveriu Kvinnor
950 k6 650w ha Kristna kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Fattiga kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Hinduiska kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Äldre kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Ensamstående kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Asiat-amerikanska kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Samiska kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kines-amerikanska kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Unga kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Gifta kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Frånskilda kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor på landsbygdenu Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor och fascismu Kvinnor
950 k6 650w ha Bisexuella kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor med synskadau Kvinnor
950 k6 650w ha Hemlösa kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor och fredu Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor och krigu Kvinnor
950 k6 650w ha Arbetslösa kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Judiska kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Apachekvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Brott mot kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Döttraru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor och filmu Kvinnor
950 k6 650w ha Borgarkvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor i städeru Kvinnor
950 k6 650w ha Arbetarkvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Hustruru Kvinnor
950 k6 650w ha Gravida kvinnoru Kvinnor
950 k6 650w ha Kvinnor som lever med HIVu Kvinnor
950 k6 650a Depression hos kvinnoru Kvinnor
950 k6 650a Fysisk träning för kvinnoru Kvinnor
950 k6 650a Relationer till kvinnoru Kvinnor
950 k6 650a Socialt arbete med kvinnoru Kvinnor
950 k6 650a Styrketräning för kvinnoru Kvinnor
951 s6 651,651a Förenade kungariket Storbritannien och Nordirlandu Storbritannien
951 s6 651,651a Great Britainu Storbritannien
951 s6 651,651a Storbritannien och Nordirlandu Storbritannien
951 s6 651,651a United Kingdom of Great Britain and Northern Irelandu Storbritannien
951 k6 651,651w ga Brittiska öarnau Storbritannien
951 k6 651,651a Brittiska öarnau Storbritannien
955 s6 655a Biografiu Biografier
955 s6 655a Levnadsteckningaru Biografier
955 s6 655a Personhistoriau Biografier
955 k6 655w ga Informativa verku Biografier
955 k6 655w ga Litterär sakprosau Biografier
955 k6 655w ha Likpredikningaru Biografier
955 k6 655w ha Biobibliografiu Biografier
955 k6 655w ha Självbiografieru Biografier
841 5 Ga x ab 200330||0000|||||000||||||000000e u
852 5 Gb Gj 20/671x G2003f
887 5 Ga {"@id":"dqs93zhqbq8m7ncd","modified":"2020-03-30T14:04:07.875+02:00","checksum":"264218597894"}2 librisxl
841 5 KVINa x ab 200505||0000|||||000||||||000000e u
852 5 KVINb KVIN
887 5 KVINa {"@id":"5hqb83cf36nqx9g8","modified":"2020-05-05T09:52:37.508+02:00","checksum":"264876155379"}2 librisxl
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy